Синът на сирийския президент Башар Асад заяви, че хората, които наричат баща

...
Синът на сирийския президент Башар Асад заяви, че хората, които наричат баща
Коментари Харесай

Хафез Асад защити баща си

Синът на сирийския президент Башар Асад заяви, че хората, които назовават татко му деспот, не схващат действителността в страната му и че популацията се е обединило с него в битката против " нашествениците ", заяви Дарик.

15-годишният Хафез Асад е в състава на сирийската делегация на Международната математическа олимпиада в Рио де Жанейро.

Хафез Асад, кръстен на дядо си, не изтъкваше наличието си, до момента в който не бе интервюиран от бразилски кореспондент, който го попита какво мисли за хората, които назовават татко му деспот.

" Знам какъв човек е татко ми. Като президент, хората приказват доста неща за него. Мнозина са слепи. Но това, което споделят, не е действителността ", отговори Хафез Асад. " Аз пребивавам в моята страна и виждам ужаса, който става там. Населението и държавното управление са обединени в битката против нашествениците, които завладяват страната ", добави синът на сирийския президент.

През последните години Бразилия е приела повече сирийски бежанци - над 2300 - в сравнение с която и да е друга страна на Американския континент. Там живее огромна сирийска диаспора, датираща от миграцията при започване на 20-ти век, отбелязва организацията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР